Cum am crescut vânzările cu peste 90% față de luna precedentă pentru un brand de fashion

Cum am crescut vânzările cu peste 90% față de luna precedentă pentru un brand de fashion

În doar 14 zile, agenția noastră de marketing a crescut cu 90% vânzările unui brand de fashion din Australia. 

Pentru acest client, ne-am propus să creștem vizibilitatea lui în piață și să atragem din ce în ce mai mult trafic nou. Am vrut, de asemenea, să ne adresăm persoanelor care au interacționat cu brandul, dar nu au convertit în final. Îți povestim mai jos întreaga noastră strategie.


Ce am aplicat

Campania pe care am gândit-o pentru a crește vânzările s-a derulat pe mai multe platforme. Uite ce am făcut pentru fiecare în parte.

Pe Facebook am conceput campanii specifice de conversii, pentru audiențele reci. Aici ne-am ajutat de cataloagele dinamice și videoclipuri cu modele care purtau îmbrăcăminte de la acest brand.

Datorită perioadei în care s-a desfășurat strategia, am realizat o campanie de vânzare specifică de Ziua Femeii, din data de 5 până în 8 martie. Aceasta ne-a propulsat vânzările la peste 20k de dolari, într-o o singură zi.

Ulterior, am folosit campanii de tip Advantage +. Ele permit algoritmului AI de la Meta să găsească cele mai bune audiențe și oportunități. Pentru o eficiență mai mare a acestei campanii, am decis să introducem doar reclamele câștigătoare.

Tot în funcție de sezonalitate, am testat peste 30 de materiale cu mai multe tipuri de îmbrăcăminte și modele. În Australia, în această perioadă este toamnă, așadar colecțiile care au funcționat cel mai bine sunt cele de denim.

Pentru campaniile de retargeting, am folosit campanii care foloseau atât cataloage dinamice cât și reclame statice video și foto. 

Am ieșit în evidență în fața competitorilor, prin licitările manuale de tip bid cap.

Pentru a aduce trafic nou, am utilizat TikTok și Pinterest. În Australia, unul dintre canalele care are o rată de conversie ridicată este TikTok Shop, pe care am mizat și noi pentru mai multe rezultate.

Rezultatele la care am ajuns

În doar 14 zile, am ajuns la vânzări de peste $177.000, ceea ce a însemnat o creștere de peste 90 % față de luna precedentă.

 vanzari obtinute_advirals media

Am monitorizat constant campaniile și am scalat ceea ce funcționa cel mai bine, de mai multe ori pe zi, fără reducerea ROAS-ului, cu o valoare medie de 9,73.

Alte rezultate pe care le-am atins arată așa:rezultate advirals media

rezultate advirals media

Vrei să crești la fel de mult? Apelează la o agenție de marketing specializată. Rezultatele noastre vorbesc de la sine. Hai să colaborăm!

Back to blog